POZOR - středy 1. a 8. května jsou státní svátky, zásilky NEODESÍLÁME

Režim Broukárny v době nouzového stavu

Vážení zákazníci,

bohužel i Broukárny se přímo či nepřímo dotýká nouzový stav, vyhlášený vládou ČR v souvislosti s celosvětovou pandemií koronaviru.

Aktuální nařízení o uzavření obchodů se na nás sice nevztahuje, ale uzavření škol a školek nám paralyzovalo část našeho zkušeného pracovního týmu, kterou jsme sice nahradili narychlo přijatými pracovníky, nicméně jejich nezkušenost se specifickou prací s živým hmyzem se projevuje na nižším počtu odesílaných zásilek. I nadále se budeme snažit všemi svými aktuálními silami uspokojovat vaše objednávky, jejichž počet v současné době výrazně přesahuje obvyklé množství a stále stoupá, mějte ale prosím trpělivost a připravte se na to, že můžeme mít i několikadenní zpoždění s odesíláním vašich zásilek oproti našemu běžnému standardu. V případě osobních odběrů bohužel musíme přistoupit k tomu, že je budeme vyřizovat a vydávat vždy pouze v pátek, což je jediný den v týdnu, kdy nám veškerou kapacitu nepohltí balení objednávek odesílaných přes Českou poštu.

Věřte nám, že děláme všechno pro to, abychom se z této nepříjemné situace dostali se ctí a že se těšíme, až se zase všechno vrátí do normálních kolejí, nejenom v našem oboru.

Všechny vás zdravíme a držíme vám i nám palce.

vaše Broukárna

Aktualizace 17.3.2020 - v souladu s vyhlášenými opatřeními vlády ČR dočasně pozastavujeme možnost platby v hotovosti a dobírkou. Opatření se týká objednávek přijímaných od dnešního dne, objednávky již přijaté budou vyřízeny ještě s těmito druhy plateb.

Aktualizace 23.3.2020 - Česká pošta časově omezuje denní provoz svých poboček i pracovní dobu na depech, kam podáváme vaše zásilky a nedoručuje do uzavřených oblastí, podrobnosti viz zde https://www.ceskaposta.cz/omezeni-vnitrostatnich-sluzeb. Navíc množství zásilek přepravovaných v současné době Českou poštou je obdobné jako v předvánočním období, bohužel ale pošta má na tento nápor znatelně méně pracovníků. Tato situace s Českou poštou nám zase o další kousek komplikuje naši činnost, nicméně balíme a odesíláme dál, jen na to na všechno máme zase o něco méně času.

Aktualizace 27.3.2020 - Česká pošta přestává až do odvolání doručovat zásilky v sobotu, tzn. objednávky s dopravou "Balík do ruky (Expres)" už nemůžeme odesílat v pátek s termínem doručení v sobotu. Všechny tyto expresní objednávky, přijaté od čtvrtečního poledne do pondělního poledne, budeme odesílat vždy až v pondělním termínu.

Aktualizace 17.4.2020 - Česká pošta je v současné době zavalená ještě větším počtem balíků, než tomu bývá během vánočního  období a přitom má na práci jenom část lidí v porovnání s vánočním stavem. Z tohoto důvodu trvá doručení balíkové zásilky v současné době o dost déle, než obvykle, v praxi dva až tři dny, tak s tím prosím počítejte. Pokud chcete mít vaši objednávku co nejrychleji odeslanou i doručenou, zvolte balík do ruky (Expres), který má přednost před ostatními zásilkami jak u nás, tak i u České pošty.

 

Korona