Novinky, Strana 10

Poslední týden výprodeje cvrčka banánového

Dosud neprodaný generační přebytek cvrčka banánového se převlékl do dospělosti, takže dočasný výprodej přebytků v chovu pokračuje už pouze ve velikosti subadulti a dospělci (2 - 3 cm). Cena jednoho litru cvrčka banánového v této velikostní kategorii je 260 Kč.

Výprodej přebytků cvrčka banánového

Dnešním dnem spouštíme časově omezený výprodej přebytků v chovu cvrčka banánového, akční cena výprodeje se týká velikostí velcí (1,5 - 2 cm) a dospělci (2 - 3 cm). Výprodej přebytků bude časově omezený pouze do vyprodání nadměrných zásob.

Mezery v sortimentu

Zřejmě jsme to trochu přehnali s reklamou, protože se nám sešlo objednávek o dost více, než jsme očekávali a jako důsledek teď máme mezery v nabízeném sortimentu. Zvyšujeme tedy naše chovatelské úsilí, omezujeme reklamu a pracujeme na tom, abychom nedostatky v naší nabídce napravili.

Fanklub Broukarna.cz

Trochu legrace a zábavného počtení přinášíme našim zákazníkům a návštěvníkům právě v těchto dnech na facebookových stránkách Broukarna.cz. Navštivte tuto stránku fanklubu Broukarna.cz a zúčastněte se hlasování v zábavné fotosoutěži hmyzí krásy s názvem "HMiss 2016"!

Svět není jenom o obchodě a humor je přece kořením života...

Nedostatek sarančat stěhovavých

Na trhu živého krmného hmyzu lze v současné době pozorovat nedostatek sarančat stěhovavých a tento problém dolehl i na náš e-shop Broukarna.cz. Aktuální nízké výnosy chovu sarančat stěhovavých jsou do značné míry dány skutečností, že tento druh sarančat je hodně závislý na konzumaci čerstvých lipnicovitých travin a obilovin, kterých je v současném ročním období nedostatek a jen těžko se nahrazují nějakým ekvivalentem, jenž by sarančata ochotně přijímala. V současné době tedy udržujeme chov sarančat stěhovavých alespoň na základním stupni reprodukce a s jejich masivnější produkcí počítáme až s nástupem jarního období.

Uvedený problém se naštěstí netýká sarančat všežravých, jejichž přijímaný jídelníček je mnohem širší a nepodléhá tolik sezónním vlivům, takže jich máme v chovu trvalý dostatek ve všech velikostech a nabízíme je v pestré škále objemových balení.