Novinky, Strana 9

Změna pravidel pro doručování zásilek v týdnu od 14. do 20. listopadu
Vážení zákazníci,
ve čtvrtek 17.11.2016 je státní svátek a protože v tento den Česká pošta nebude doručovat zásilky, musíme pro daný týden změnit pravidla doručování vašich objednávek, a to následovně:
- Balíky do ruky a Balíky na poštu budeme odesílat pouze v pondělí a úterý, aby nejpozději v pátek dorazily k vám
- Balíky EMS budeme odesílat v pondělí, úterý a v pátek, termíny doručení těchto zásilek budou vždy následující den po podání zásilky (i v sobotu)
Prosíme, abyste uvedená opatření vzali do úvahy pro vaše případné objednávky v tomto svátečním týdnu.
Děkujeme za spolupráci a přejeme hezké dny.
Vaše Broukarna.cz
Změna pravidel doručování zásilek pro týden 24.10. - 30.10.
Vážení zákazníci,
v pátek 28.10.2016 je státní svátek a protože v tento den Česká pošta nebude doručovat zásilky, musíme pro daný týden změnit pravidla doručování vašich objednávek, a to následovně:
- Balíky do ruky a Balíky na poštu budeme odesílat naposledy v úterý, termíny doručení středa nebo čtvrtek
- Balíky EMS budeme odesílat naposledy ve středu, termíny doručení ve čtvrtek
Prosíme, abyste vaše případné objednávky pro tento sváteční týden koncipovali podle uvedených pravidel.
Děkujeme za spolupráci a přejeme hezký sváteční týden.
Vaše Broukarna.cz
Rozšíření nabídky červů

Už zase máme k prodeji dospělé zophobasy a moučné červy, takže je lze znovu objednávat.

Kromě toho jsme pro vás připravili novinku - rozšiřujeme náš chov o larvy potemníka stájového (tzv. Buffalo), Alphitobius diaperinus. Jedná se o velmi vhodné krmivo pro mláďata vašich chovanců, a to jak velikostně, tak svojí výživnou hodnotou. Larvy potemníka stájového jsou velmi podobné moučným červům, ale oproti nim jsou o poznání menší (cca 1 cm), mnohem hbitější, takže spolehlivě vydráždí rozkrmované mládě k lovu a hlavně mají mnohem nižší obsah chitinu a tak nepůsobí choulostivějším jedincům zažívací potíže. Tyto potemníky zatím ještě nemáme v nabídce našeho e-shopu, ale pokud by někdo měl zájem o vyzkoušení, může si je objednat v poznámce u objednávky na našem e-shopu.

Ceny za larvy potemníka stájového:

0,1 l za 30 Kč
0,5 l za 120 Kč
1,0 l za 220 Kč

Obnovení nabídky cvrčků
Období nedostatku cvrčků na trhu pomalu končí a tak i naše nabídka cvrčků banánových se po nadměrných výprodejích zase vrací k normálu. V současné době jsme vám schopni nabídnout mikrocvrčky do 0,5 cm a malé cvrčky (0,5 - 1 cm) zatím ještě v omezeném množství a velké cvrčky (1,5 - 2 cm) a subadulty s dospělci (2 - 3 cm) již bez omezení.
Děkujeme za vaši trpělivost,
vaše Broukarna.cz
Nedostatek cvrčků

Již několik týdnů je na trhu znát celoplošný nedostatek cvrčků všech druhů a velikostí, v jehož důsledku jsme i my vyprodali většinu našich cvrčků a navíc nám řádově stouply prodeje středních sarančat a dospělých švábů, které si zákazníci objednávají jako náhradu za chybějící cvrčky. Jedná se o mimořádný stav, který nám způsobil díry v nabízeném sortimentu a tak trochu narušil kontinuitu chovu, takže vám v současné chvíli nejsme schopni poskytnout výběr z úplného sortimentu, jak je u nás obvykle běžné. Za tento stav se omlouváme a pracujeme na tom, abychom naši nabídku vylepšili hned poté, jakmile se situace se cvrčky vrátí zpět k normálu.

Děkujeme za pochopení a přejeme hezké dny,

vaše Broukarna.cz

Distribuce zásilek v týdnu od 4. do 10. června

Vážení zákazníci,
v týdnu od 4. do 10. června se nacházejí dva státní svátky, a to v úterý a ve středu. V tyto dny pracovního volna nebude fungovat náš přepravce, Česká pošta, a proto i my musíme v uvedeném týdnu zastavit distribuci vašich zásilek. Poslední zásilky před tímto týdnem budeme distribuovat ve středu 29.6. (balíky do ruky a na poštu), resp. v pátek 1.7. (balíky EMS) a první zásilky po tomto týdnu začneme posílat v pondělí 11.7.
Pokud tedy v uvedeném období plánujete objednávku krmného hmyzu, přizpůsobte ji prosím uvedenému časovému plánu.
Děkujeme za pochopení a přejeme vám hezký začátek prázdninového času.
Vaše Broukarna.cz

Prodeje hmyzu do zahraničí

Zahájili jsme dodávky našeho krmného hmyzu i do zahraničí a naším prvním pokusem bylo doručení zásilky do Helsinek, hlavního města Finska. Zákazník z této země si objednal celkem sedm různých velikostí a objemových balení od tří druhů našeho hmyzu, včetně na přepravu choulostivých mikrocvrčků, a jak celá zásilka dopadla si můžete přečíst v zákazníkově hodnocení pod tímto odkazem https://www.facebook.com/broukarna.cz/notifications/?section=activity_feed&subsection=review&ref=notif&target_story=S%3A_I1363627156%3A10206416719561159%3A0

Nabídka sarančat stěhovavých

Dnes dáváme do prodeje většinu velikostí sarančat stěhovavých už i po stovkách kusů a naše nabídka je znovu téměř kompletní.
Hezký pátek i následující čarodějnicový víkend vám přeje

vaše Broukarna.cz

Obnovení prodejů sarančat

Po nadměrných zimních prodejích jsme znovu namnožili naše sarančata do uspokojivých počtů a tak tento týden obnovujeme jejich prodej. Zatím je možné objednávat je po desítkách kusů a zhruba od příštího týdne je dáme do nabídky i po stovkách kusů.

Děkujeme za vaši trpělivost a přejeme hezké jarní dny vám i vašim miláčkům...

Nedostatek sarančat

Dočasně pozastavujeme prodej sarančat všežravých, abychom si udrželi jejich počty na úrovni, ze které budeme moci opět namnožit chov. Obnovení prodeje sarančat všežravých ve všech velikostech plánujeme zhruba na začátek dubna.