Změna termínů pro vyřizování objednávek v období Velikonoc, viz zde

Novinky, Strana 2

Odesílání objednávek v období státního svátku 28. září

Středa 28. září je státní svátek, kdy Česká pošta nepracuje, takže v tomto svátečním týdnu budeme odesílat vaše objednávky následovně:

  • pondělí 26.9 - všechny nabízené druhy poštovní přepravy
  • úterý 27.9 - všechny nabízené druhy poštovní přepravy
  • středa 28.9. - státní svátek, zavřeno
  • čtvrtek 29.8. - pouze balíky do ruky (Expres) a osobní odběry
  • pátek 30.8. - pouze balíky do ruky (Expres) a osobní odběry

Přejeme vám hezké a příjemné podzimní dny.

vaše Broukárna

 podzim

Vyřizování objednávek v období červencových svátků

Úterý a středa 5. a 6. července jsou státní svátky, kdy Česká pošta nepracuje, takže v tomto týdnu vůbec nebudeme mít možnost náš hmyz posílat a tak si aspoň bereme na tento týden dovolenou.

Během období červencových svátků a naší dovolené budeme vyřizovat vaše objednávky následovně:

  • čtvrtek 30.6. - pouze balíky do ruky (Expres) a osobní odběry
  • pátek 1.7. - pouze balíky do ruky (Expres) a osobní odběry
  • pondělí 11.7. - všechny nabízené druhy poštovní přepravy

Přejeme vám hezké sváteční a dovolenkové dny a příjemné léto.

vaše Broukárna

 FRbl3BzXEAIfiTi

Ukončení on-line plateb

Ukončení on-line plateb

Globální karetní společnosti, přes které jsme vám dosud poskytovali platby on-line, nově zařadily živý hmyz na svůj interní seznam zakázaného zboží, a tak vám už platby on-line bohužel nemůžeme dále nabízet.

Abyste u nás mohli platit přes internet pohodlně a rychle i nadále, vybavili jsme naše platební pokyny pro platbu bankovním převodem QR kódem, který vám předvyplní všechny potřebné platební údaje do vašeho smartbankingu a vám už jen zbude tuto platbu odeslat. Zde najdete videonávod, jak rychle a jednoduše zaplatit pomocí QR kódu.

Provoz Broukárny v období vánočních a novoročních svátků

Vážení zákazníci,

provoz Broukárny v období vánočních a novoročních svátků najdete názorně zobrazený v tomto kalendáři:

Provoz během svátků 2021-2022 small

Zimní způsob posílání zásilek
Tak jako každou zimu, i letos balíme vaše zásilky živého krmného hmyzu do dvojitého, tepelně izolačního balení, které spolu s výhřevným sáčkem vytvoří a udrží dostatečnou tepelnou pohodu pro přepravovaný hmyz i během mrazivých venkovních teplot. Zateplené izolační zabalení vaší zásilky máte od nás zdarma, mějte ale na paměti, že k plné funkčnosti zimního balení je potřeba do nich objednávat výhřevné sáčky.
Poštovní přeprava je v současné době už zase přetížena předvánočním množstvím balíků a pokud bychom vám poslali vaši objednávku do Balíkovny, nebo jako standardní balík do ruky či na poštu, vaše zásilka by k vám cestovala několik dní, silné noční mrazy by mezitím vykonaly svoje a váš hmyz by určitě živý nedorazil. Jedinou reálnou možností, jak dostat živý krmný hmyz až k vám opravdu živý a v dobré kondici, je balík do ruky (Expres), proto jiný druh dopravy už na našem eshopu nenabízíme a bude to tak až do nového roku, kdy se aktuální rychlosti poštovní přepravy vrátí zase k normálu.
 
PhotoRoom-20210812_225128
Dovolená od 5.7. do 11.7.

V týdnu od 5.7. do 11.7. máme v Broukárně dovolenou a tak v tomto týdnu nebudeme odesílat žádné zásilky poštou, ani předávat osobní odběry. Od pondělí následujícího týdne už zase budeme fungovat standardně, jen vás poprosíme o větší trpělivost s časem odbavení nahromaděných objednávek. 

Děkujeme za pochopení a těšíme se na další spolupráci,

vaše Broukárna

summer-fun-1

Provoz Broukárny v období velikonočních svátků

Vážení zákazníci,
provoz Broukárny v období velikonočních svátků najdete přehledně uvedený v přiloženém kalendáři.

Velikonoce

Prodej sušeného hmyzu

Naši stávající nabídku krmného hmyzu jsme rozšířili o novou kategorii doplňkových krmiv - sušený hmyz.

Sušený hmyz je prémiové doplňkové krmivo pro ptáky, ryby, plazy, hlodavce, ježky a jiné malé savce, kterým zaručí pestrou stravu pro zachování zdraví dospělých jedinců a správný vývin mláďat. Podporuje zdravou kůži, srst, drápy, reprodukci, snůšku a posiluje imunitní systém zvířete. Sušený hmyz je zdrojem vysoce kvalitního proteinu, taurinu, železa a jiných minerálů, vitamínů, OMEGA 3, OMEGA 6 a probiotické vlákniny. Je přirozenou a důležitou součástí potravy volně žijících zvířat a jako takový je vhodnou alternativou k živému hmyzu.

Žádný z nabízených produktů neobsahuje sóju, lepek, geneticky modifikované organismy, umělá barviva, konzervanty ani technologická aditiva.

Nabízené produkty si můžete prohlédnout zde pod tímto odkazem.

SMC

Provoz Broukárny v období svátků

Vážení zákazníci,
provoz Broukárny v období vánočních a novoročních svátků najdete přehledně uvedený v přiloženém kalendáři.

 Vanocni-provoz

Zimní balení zásilek
Tak jako každý rok, i během této zimy balíme vaše zásilky do dvojitého, tepelně izolačního balení, které spolu s výhřevným sáčkem vytvoří dostatečnou tepelnou pohodu pro přepravovaný hmyz i během mrazivých venkovních teplot.
Zateplená izolační balení vašich zásilek od nás máte zdarma, mějte ale na paměti, že k plné funkčnosti zimního balení je potřeba do nich objednávat výhřevné sáčky.
  
Balík zimní provedení 3