Novinky, Strana 3

Nové možnosti Balíkovny

Balíkovna díky smluvním partnerům skokově rozšířila svoji síť výdejních míst a nově ji teď můžete najít téměř na každém rohu, nejen na poštách. K dispozici má pro vás více než 2000 výdejních míst, v nákupácích, u škol i cestou z práce… Nyní je všude tam, kde ji potřebujete mít.
Vaše nejbližší výdejní místo Balíkovny si můžete najít zde pod tímto odkazem.

 Balikovna

Apple Pay pro jablíčkáře...
Apple Pay - máme tady novinku pro všechny milovníky jablečných zařízení !
Apple Pay je platba kartou uloženou v aplikaci Apple Wallet, kterou mohou používat uživatelé Applu na prohlížečích Safari. Výhodou Apple Pay je, že umožňuje platit kartou, aniž byste ji měli u sebe. Naše platební brána GoPay si údaje o kartě převezme z Apple Wallet. Platbu jen potvrdíte způsobem, který používáte na svém Apple přístroji.
 
apple
Nová platební brána GoPay

Platební brána GoPay pro okamžité online platby na našem eshopu byla znatelně vylepšena, tak se prosím nelekněte, až budete u nás zase příště platit a něco bude jinak, než jste byli doposud zvyklí. Cílem tohoto vylepšení bylo co nejvíce usnadnit zákazníkům placení na mobilních zařízeních a to se doopravdy povedlo, jak můžete sami posoudit buď při příštím placení na našem eshopu nebo na přiloženém videu.

Návrat k obvyklým doručovacím termínům
Tak těžkosti spojené s koronavirovou krizí, s nimiž jsme se potýkali u nás v Broukárně, tento týden definitivně a zaplaťpánbůh skončily. Posílili jsme náš karanténou paralyzovaný pracovní tým, nové síly se už zapracovaly a díky tomu jsme se už zase vrátili k našim obvyklým doručovacím termínům, kdy vaše objednávky odesíláme v den jejich obdržení, pokud objednáte do 12:00 hod nebo následující den, pokud objednáte odpoledne nebo večer.
Všem našim zákazníkům, kteří museli v době koronavirové krize na svoje objednávky čekat déle, než je u nás obvyklé, se ještě jednou tímto omlouváme a s úlevou vyhlašujeme, že už zase plníme všechna vaše přání hned, jakmile nám je pošlete.
Děkujeme za pochopení a vaši přetrvávající důvěru a přejeme hezké slunečné dny.
Vaše Broukárna
zive_pochoutky_pro_vaseho_milacka_pro_logo
Vyřizování objednávek v období květnových svátků

Pátky 1. a 8. května jsou státní svátky, kdy Česká pošta nedoručuje a tak i my tomu musíme přizpůsobit náš režim odesílání zásilek. Během období květnových svátků budeme vyřizovat vaše objednávky následovně:

  • pondělí 27.4. - všechny nabízené druhy přepravy
  • úterý 28.4. - všechny nabízené druhy přepravy
  • středa 29.4. - pouze balíky do ruky (Expres)
  • čtvrtek 30.4. - pouze osobní odběry
  • pondělí 4.5. - všechny nabízené druhy přepravy
  • úterý 5.5. - všechny nabízené druhy přepravy
  • středa 7.5. - pouze balíky do ruky (Expres)
  • čtvrtek 8.5. - pouze osobní odběry

Přejeme vám hezké květnové dny a užijte si jara v plné síle!

vaše Broukárna

unnamed

Vyřizování objednávek ve velikonočním období

Velký pátek a Velikonoční pondělí jsou státní svátky, kdy Česká pošta nepracuje a tak i my tomu musíme přizpůsobit náš režim odesílání zásilek. Během velikonočního období tedy budeme vyřizovat vaše objednávky následovně:

  • pondělí 6.4. - všechny nabízené druhy přepravy
  • úterý 7.4. - všechny nabízené druhy přepravy
  • středa 8.4. - pouze balíky do ruky (Expres)
  • čtvrtek 9.4. - pouze osobní odběry
  • úterý 14.4. - všechny nabízené druhy přepravy

Přejeme vám mnoho sil a co možná nejpříjemnější prožití velikonočních svátků,

vaše Broukárna

velikonoce-rondl-zajic-jih-rouska-koronavirus-covid-2020-02_galerie-980

Nová metoda, jak bezpečně převzít balík do ruky

Česká pošta pro vás připravila novou metodu, jak si můžete v současné koronavirové krizi bezkontaktně a tím pádem bezpečně převzít od pošťáka balík do ruky. Podrobnosti najdete na stránkách České pošty pod následujícím odkazem:

https://www.ceskaposta.cz/bezpecnedoruceni?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=doruceni_kod

20200330_doma doruceni na kod_700_300

Režim Broukárny v době nouzového stavu

Vážení zákazníci,

bohužel i Broukárny se přímo či nepřímo dotýká nouzový stav, vyhlášený vládou ČR v souvislosti s celosvětovou pandemií koronaviru.

Aktuální nařízení o uzavření obchodů se na nás sice nevztahuje, ale uzavření škol a školek nám paralyzovalo část našeho zkušeného pracovního týmu, kterou jsme sice nahradili narychlo přijatými pracovníky, nicméně jejich nezkušenost se specifickou prací s živým hmyzem se projevuje na nižším počtu odesílaných zásilek. I nadále se budeme snažit všemi svými aktuálními silami uspokojovat vaše objednávky, jejichž počet v současné době výrazně přesahuje obvyklé množství a stále stoupá, mějte ale prosím trpělivost a připravte se na to, že můžeme mít i několikadenní zpoždění s odesíláním vašich zásilek oproti našemu běžnému standardu. V případě osobních odběrů bohužel musíme přistoupit k tomu, že je budeme vyřizovat a vydávat vždy pouze v pátek, což je jediný den v týdnu, kdy nám veškerou kapacitu nepohltí balení objednávek odesílaných přes Českou poštu.

Věřte nám, že děláme všechno pro to, abychom se z této nepříjemné situace dostali se ctí a že se těšíme, až se zase všechno vrátí do normálních kolejí, nejenom v našem oboru.

Všechny vás zdravíme a držíme vám i nám palce.

vaše Broukárna

Aktualizace 17.3.2020 - v souladu s vyhlášenými opatřeními vlády ČR dočasně pozastavujeme možnost platby v hotovosti a dobírkou. Opatření se týká objednávek přijímaných od dnešního dne, objednávky již přijaté budou vyřízeny ještě s těmito druhy plateb.

Aktualizace 23.3.2020 - Česká pošta časově omezuje denní provoz svých poboček i pracovní dobu na depech, kam podáváme vaše zásilky a nedoručuje do uzavřených oblastí, podrobnosti viz zde https://www.ceskaposta.cz/omezeni-vnitrostatnich-sluzeb. Navíc množství zásilek přepravovaných v současné době Českou poštou je obdobné jako v předvánočním období, bohužel ale pošta má na tento nápor znatelně méně pracovníků. Tato situace s Českou poštou nám zase o další kousek komplikuje naši činnost, nicméně balíme a odesíláme dál, jen na to na všechno máme zase o něco méně času.

Aktualizace 27.3.2020 - Česká pošta přestává až do odvolání doručovat zásilky v sobotu, tzn. objednávky s dopravou "Balík do ruky (Expres)" už nemůžeme odesílat v pátek s termínem doručení v sobotu. Všechny tyto expresní objednávky, přijaté od čtvrtečního poledne do pondělního poledne, budeme odesílat vždy až v pondělním termínu.

Aktualizace 17.4.2020 - Česká pošta je v současné době zavalená ještě větším počtem balíků, než tomu bývá během vánočního  období a přitom má na práci jenom část lidí v porovnání s vánočním stavem. Z tohoto důvodu trvá doručení balíkové zásilky v současné době o dost déle, než obvykle, v praxi dva až tři dny, tak s tím prosím počítejte. Pokud chcete mít vaši objednávku co nejrychleji odeslanou i doručenou, zvolte balík do ruky (Expres), který má přednost před ostatními zásilkami jak u nás, tak i u České pošty.

 

Korona

Sváteční přání...
Děkujeme vám, našim milým zákazníkům, za celoroční přízeň, přejeme vám příjemné prožití svátečních dní a do nového roku se budeme těšit na další vzornou spolupráci.
vaše Broukárna
 
 
Broukárna vánoční přání
Provoz Broukárny během období vánočních svátků

Provoz Broukárny během období vánočních svátků je přehledně uveden v přiloženém kalendáři.

Vánoční provoz