POZOR - středy 1. a 8. května jsou státní svátky, zásilky NEODESÍLÁME

Novinky, Strana 4

Expresní doručování zásilek před vánočními svátky
Česká pošta si před letošními vánocemi zaslouží jedničku s hvězdičkou za včasné doručování vašich zásilek a díky tomu nám umožnila nabízet vám nejlevnější možné poštovné a vám šetřit náklady na doručení vašich objednávek až do poslední možné chvíle.
Ta ale právě nastala, přichází poslední pracovní týden před dlouhým obdobím vánočních a novoročních svátků a protože se chceme vyhnout očekávaným problémům s doručováním zásilek těsně před svátky, zastavujeme nabídku standardních doručovacích metod a až do konce roku nabízíme už jenom expresní dopravu zásilek s jistotou doručení do druhého dne od odeslání.
Věřím, že tento krok pochopíte a přijmete jako nezbytnou daň za spolehlivé doručení živého hmyzu ve špičkové kvalitě i v tomto přepravně hektickém období.
Klidný předvánoční čas vám přeje vaše
Broukárna
 
VSE4d167e_CPlogo
Zimní balení zásilek
Zima už je definitivně tady a s ní přicházejí mrazivé venkovní teploty. Od dnešního dne jsme tedy začali balit všechny naše zásilky s živým krmným hmyzem do dvojitého zatepleného zimního balení, které je pro všechny naše zákazníky zdarma.
V kombinaci s výhřevnými sáčky vytvoří naše zimní balení přijatelné teplotní podmínky pro přepravovaný hmyz i při mrazivých teplotách. Výhřevné sáčky sice stojí 29 Kč/ks, ale v mrazivém období se vám to vrátí na nulovém nebo minimálním úhynu přepravovaného hmyzu.
Hezké adventní dny vám přeje
vaše Broukárna
 
Zásilka zimní balení
Od 24.10 do 1.11.2019 neexpedujeme

Vážení zákazníci,

vzhledem k plánovanému operačnímu zákroku naší hlavní pracovní síly jsme nuceni zastavit expedici objednávek i osobních odběrů v období od 24.10. do 1.11.2019. Po této týdenní přestávce vám budeme opět plně k dispozici.

Omlouváme se za komplikaci a děkujeme za pochopení.

vaše Broukárna

knee-clipart-29

 

Krmivo pro hmyz

Na našem e-shopu teď můžete nově kupovat i speciální osvědčená krmiva a krmné směsi pro všechny druhy krmného hmyzu, které nabízíme. Stejná krmiva používáme při chovu našeho hmyzu i my, a tak pokud si spolu s krmným hmyzem pořídíte i naše krmiva a krmné směsi, na které je kupovaný hmyz od svého narození zvyklý, zůstane v plné vitalitě a výborné kondici až do úplného zkrmení.

Dovolená od 3.7. do 7.7.

Od středy 3.7. do neděle 7.7. máme v Broukárně dovolenou a tak upravujeme termíny pro přijímání objednávek, odesílání zásilek a vyřizování osobních odběrů takto:

  • objednávky přijaté do úterý 2.7. do 12:00 hod odešleme poštou ještě před dovolenou, tj. nejpozději v úterý 2.7. odpoledne a osobní odběry připravíme na úterý 2.7 navečer od 17 do 18 hodin
  • objednávky přijaté od úterý 2.7. po 12:00 hod vyřídíme až po dovolené, tj. budeme je odesílat poštou od pondělí 8.7. a osobní odběry připravíme na úterý 9.7. od 17 do 18 hodin

Děkujeme za pochopení a těšíme se na další spolupráci,

vaše Broukárna

 

follow-your-dreams-630x315-article-header-01

Akční cena na střední a velké šváby turkistánské

Nabízíme akční ceny na střední a velké šváby turkistánské, které zahrnují slevy 18 až 30%. Tyto ceny mají omezenou platnost a budou platit do vyprodání nadměrných stavů nabízených velikostí v chovu.

48_obrazek-st

 

Akční cena cvrčka banánového

AKCE
Mimořádně vám nabízíme akční cenu na přebytky cvrčka banánového v chovu, velikost subadulti a čerstvě převlečení dospělci. 
Akce je časově omezená od 2. do 10. května a může být ukončena dříve po vyprodání nadměrného stavu.

66_obrazek-ga

Posílání zásilek kolem Velikonoc

Velký pátek a Velikonoční pondělí jsou svátky, kdy Česká pošta nepracuje a tak i my tomu musíme přizpůsobit náš režim odesílání zásilek. Během období Velikonoc tedy budeme odesílat zásilky následovně:

  • pondělí 15.4. - všechny nabízené druhy přepravy
  • úterý 16.4. - všechny nabízené druhy přepravy
  • středa 17.4. - pouze balíky do ruky (Expres)
  • úterý 23.4. - všechny nabízené druhy přepravy

Přejeme vám příjemné prožití velikonočních svátků,

vaše Broukárna

velikonoce

Nový a levnější způsob dopravy!

Od dnešního dne můžete na našem eshopu využívat nový a levnější způsob dopravy objednaného zboží z našeho eshopu. Jedná se o balík do Balíkovny, jehož výhody a nevýhody jsou následující: 

Výhody:

  • cenově nevýhodnější způsob doručení vaší zásilky, úspora 40 Kč oproti balíku na poštu
  • rychlá obsluha na specializovaných přepážkách pošt s názvem Balíkovna (seznam a mapa Balíkoven zde)
  • pro vyzvednutí zásilky stačí pouze sdělit jméno a kód pro vyzvednutí zásilky, takže ji může vyzvednout i třetí osoba
  • na všech specializovaných přepážkách Balíkovny můžete uhradit dobírku platební kartou, a to i na depech
  • díky službě Sledování zásilek na internetových stránkách České pošty můžete sledovat pohyb balíku od jeho podání až po dodání

Nevýhody:

  • v současné době je k dispozici 225 specializovaných výdejních míst Balíkoven po celé České republice, převážně ve větších městech, ale jejich počet bude postupně narůstat a dostanou se i do menších měst a obcí

Věříme, že tuto možnost cenově výhodnější dopravy přivítáte a i nadále se budeme snažit naše služby zlepšovat tak, abychom se stali vaším vyvoleným dodavatelem pochoutek pro vaše miláčky.

Hezké jaro vám přeje
vaše Broukárna

Logo-Balik-do-balikovny

Ve středu 6. března neexpedujeme!

Ve středu 6. března nebudeme z mimořádných provozních důvodů expedovat, a to jak balíky pro poštovní přepravu, tak osobní odběry.

Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

vaše Broukárna