Novinky, Strana 5

V pátek 25. ledna neexpedujeme!

Tento pátek 25. ledna nebudeme z mimořádných provozních důvodů expedovat, a to jak balíky pro poštovní přepravu, tak osobní odběry.

Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

vaše Broukárna

Vyřizování objednávek přijatých během svátků

Objednávky krmného hmyzu přijaté během vánočních a novoročních svátků budeme vyřizovat následovně:
- balíky Expres od středy 2.1.2019
- balíky Do ruky a Na poštu od pondělí 7.1.2019
Děkujeme za pochopení a přejeme hodně zdraví, štěstí a úspěchů v novém roce.
vaše Broukárna 

Happy new year

Uzávěrka objednávek pro doručení ještě do Vánoc
Vážení zákazníci, pokud si u nás budete chtít objednat živý hmyz s termínem doručení ještě do Vánoc, musíte tak učinit nejpozději do středy 19. prosince do 12:00 hod. Objednávky učiněné po tomto termínu už budeme vyřizovat až po novém roce a začneme hned ve středu 2.ledna.
Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný předvánoční čas.
 
zive_pochoutky_pro_vaseho_milacka_pro_logo
Urychlení doručovacích termínů vašich zásilek
Poštovní doručovací cesty se vlivem předvánočního nahromadění zásilek ucpávají a naše balíky do ruky a balíky na poštu se začínají zpožďovat, což přepravovanému hmyzu moc nesvědčí. Proto tyto možnosti přepravy z nabídky našeho eshopu stahujeme a až do konce roku nabízíme jen balíky do ruky Expres, u nichž Česká pošta garantuje doručení vždy druhý den po podání, a to i v sobotu.
Po novém roce, až se ucpané poštovní cesty zase uvolní, vrátíme balíky do ruky a balíky na poštu znovu do naší nabídky.
Děkujeme za pochopení a přejeme hezké předvánoční dny.
vaše Broukárna
 
ČP logo
 
Zateplené zimní balení zásilek
Zima je definitivně tady, noční teploty padají k nule a tak jsme v Broukárně už přešli k zateplenému zimnímu balení všech našich zásilek krmného hmyzu, aby po cestě k vám nenastydnul a pak vám doma v noci nekýchal :-).
Kdo ještě neví, jak naše zateplené zimní balení živého hmyzu vypadá, tady je obrázek. Takhle jsme náš hmyz balili i větší část loňské zimy a i během těch největších mrazů (okolo -15°C) se výborně osvědčilo. V takových podmínkách by ale samotný zateplený obal nefungoval, když není doplněn o potřebný počet výhřevných sáčků. Tak na to myslete a nezapomínejte objednávat i výhřevné sáčky, stojí sice 29 Kč/ks, ale v mrazivém období se vám to vrátí na nulovém nebo minimálním úhynu přepravovaného hmyzu.
Hezké zimní dny a příjemný pomalu už předvánoční čas vám přeje
vaše Broukárna
 
Balík zimní provedení 2
V pátek 9.11. neexpedujeme!

Vážení zákazníci,

omlouváme se vám, ale v pátek 8.11.2018 nebudeme z mimořádných provozních důvodů expedovat vaše objednávky. Týká se to jak všech druhů zásilek přes Českou poštu, tak osobních odběrů.

Omlouváme se vám a děkujeme za pochopení.

vaše Broukárna

Česká pošta, výdej zásilek na kód

Česká pošta vylepšila své služby a nyní umožňuje vyzvedávat zásilky na poště prostřednictvím třetí osoby. Jedná se o tzv. „Výdej balíků na kód“. Pokud si od nás necháte poslat balík na poštu, balík do ruky nebo balík do ruky Expres, který vás nezastihne a bude vám bude uložen na poště, můžete předat „kód k vyzvednutí“ kterékoliv osobě a té už jen stačí na poště předložit daný kód a uvést jméno adresáta uvedeného na zásilce či číslo zásilky. Kód k vyzvednutí najdete v SMS zprávě, kterou vám pošta automaticky posílá s vyrozuměním, že vaši zásilku převzala do přepravy.

Věříme, že toto vylepšení služeb České pošty vám zpříjemní a zrychlí cestu nakoupeného krmného hmyzu k vašim chovaným miláčkům.

Logo ČP

 

Hlídací pes i ve vašich mobilech

Malinko jsme poladili našeho hlídacího psa a už ho máte i ve svých smartphonech. Na obrázku níže je vidět, kde ho na mobilním zobrazení našeho eshopu můžete najít.

Na ty z vás, kteří už našeho hlídacího psa použili a nastavili si hlídání momentálně nedostupného zboží máme jednu prosbu - jak jsme našeho hlídacího psa ještě za provozu ladili, mohlo se v některých případech stát, že se vaše volba v našem systému neuložila. Zadejte si tedy prosím vaše hlídání znovu, teď už je náš pejsek ve stoprocentní kondici a bude pro vás zadaný úkol věrně hlídat a plnit.

vaše Broukárna.cz

Screenshot_20181006-195205

Pouštíme Bóbika ze řetězu !!!
V minulé novince jsme vám slíbili nového hlídacího psa Bóbika a dneska ho konečně pouštíme ze řetězu !!!
Jak na to - pokud budete chtít, aby vás hlídací pes upozornil e-mailem na obnovenou dostupnost produktu, o který jste měli zájem a my ho v dané době neměli, klikněte u daného produktu na ikonku "hlídací pes" (viz obrázek). Otevře se vám okénko, v němž si vyberte variantu, na jejíž obnovenou dostupnost chcete být upozorněni a zadejte mailovou adresu, na kterou vám má hlídací pes odeslat zprávu. Jakmile u vámi vybrané varianty zase obnovíme její dostupnost, Bóbik vám o tom odešle e-mailovou zprávu.
Hlídací pes Bóbik je zatím k dispozici jen při zobrazení našeho e-shopu na PC, noteboocích a tabletech, na smartphonech ho ještě nenajdete. Pracujeme na tom a brzy ho pustíme i do vašich mobilů.
vaše Broukárna
 
 
Hlídací pes
Hlídací pes Bobík

Jak jste si už jistě všimli, jsme v současné době hodně vyprodaní a tak vám nedokážeme nabídnout plnou šíři našeho sortimentu, jak je u nás obvyklé. Abychom tento nedostatek odčinili, tak naše hmyzáky jednak pilně množíme, ale také pro vás chystáme jednu dost užitečnou novinku na našem e-shopu. Během krátké doby zavedeme funkci "hlídacího psa", který vás e-mailem upozorní na obnovenou dostupnost produktu, o který jste měli zájem a my ho v dané době neměli. Jakmile našeho Bobíka pustíme ze řetězu, dáme vám vědět .

Omlouváme se za současný nedostatek nabízeného hmyzu a přejeme hezké babí léto.
vaše Broukárna