POZOR - středy 1. a 8. května jsou státní svátky, zásilky NEODESÍLÁME

Novinky, Strana 7

Akční cena na potemníka peruánského

POZOR - Dnes dáváme do prodeje larvy potemníka peruánského za akční ceny:

0,5 litru za 89 Kč

1,0 litru za 159 Kč

Tyto akční ceny budou v nabídce pouze do vyprodání současného nadstavu v našem chovu.

Vánoční rozloučení

Vážení zákazníci,
tento týden je už vánoční a zároveň poslední v letošním roce, ve kterém budeme odesílat zásilky krmného hmyzu. Uzávěrka pro poslední objednávky vyřizované do vánoc je v úterý 19.12. ve 12:00. Poslední letošní zásilky tedy odešleme v úterý, nejpozději ve středu, aby vám stihly přijít do konce týdne.
Děkujeme vám za důvěru a přízeň a těšíme se na spolupráci zase v dalším roce.
Hezké svátky vám přeje
vaše Broukárna
(přidáváme PF, které za nás a pro vás vyrobila naše milá zákaznice, paní Jiřina Hepová)

PF Broukárna-II-800
AKCE - výprodej cvrčka banánového

RYCHLÁ AKCE
Od pondělí do čtvrtka mimořádně dáváme do prodeje čerstvě převlečení dospělci cvrčka banánového za akční cenu 195 Kč za litr a 105 Kč za půllitr. Objednávky akčního zboží budou možné jen do čtvrtka, kdy odešleme všechny akční objednávky najednou.
Hezký předvánoční čas vám přeje,
vaše Broukárna

Dvojité izolované balení živého hmyzu

Jestlipak víte, že během celého zimního období balíme vaše zásilky s živým krmným hmyzem do dvojitého izolovaného obalu tak, aby vaši hmyzáci měli po cestě k vám co největší tepelný komfort? A pokud jim na cestu ještě přiobjednáte jeden nebo více výhřevných sáčků, ani nepoznají, že je venku nebezpečně chladno.
Dvojité izolované balení máte u nás zdarma a také díky němu se náš krmný hmyz dostane k vám v plné vitalitě a výborné zdravotní kondici.

Dvojité izolované balení

Posílání hmyzu v předvánočním čase
Blíží se vánoce a spolu s tím se nám začaly množit případy, kdy zásilky s živým krmným hmyzem přicházejí k našim zákazníkům až za několik dní po odeslání a některé i déle než za týden. To už je pro přepravovaný hmyz hodně nebezpečné a proto nyní až do odvolání nabízíme přepravu pouze expresním balíkem EMS. Ty odesíláme každý všední den a vám budou doručeny vždy do 24 hodin od odeslání, a to i v sobotu. Pokud si chcete nechat poslat váš balík EMS na poštu, není problém, stačí uvést PSČ vybrané pošty do poznámky pro prodejce v posledním kroku košíku.
Přejeme vám hezký a hlavně klidný předvánoční čas.
Vaše Broukárna
Tipy a triky

V životě Broukárny i ve službách našeho přepravce, České pošty, se dají vypozorovat pravidelné zákonitosti, které by bylo škoda nevyužít ve společný prospěch vás, zákazníků, i nás, pracovníků Broukárny.

Více k uvedenému tématu najdete pod tímto odkazem.

Zasílání během svátečního týdne

V týdnu od 13. do 19. listopadu je v pátek sváteční den, kdy Česká pošta nebude pracovat, proto musíme přizpůsobit doručování zásilek následovně:
Pondělí, Úterý - odesíláme všechny druhy zásilek
Středa - odesíláme pouze balíky EMS (termíny doručení čtvrtek)
Čtvrtek - odesíláme pouze balíky EMS (termíny doručení sobota)
Děkujeme za pochopení a přejeme vám hezký sváteční víkend.
vaše Broukárna

(P.S.: předpověď počasí hlásí noční mrazíky v polovině týdne, tak zvažte přiobjednání výhřívacích sáčků)

Regionální individuální projekt Návrat do práce

Naše společnost využila možností regionálního individuálního programu Návrat do práce v Pardubickém kraji, který vychází z Operačního programu Zaměstnanost (OP Z). Tento program tvoří základ pro čerpání podpory z Evropského sociálního fondu v oblasti zvýšení zaměstnanosti v České republice na období 2014 -2020. Projekt realizuje krajská pobočka ÚP ČR v Pardubicích ve spolupráci s kontaktními pracovišti Pardubického kraje.

Díky tomuto projektu můžeme od 1.11.2017 zaměstnat novou pracovnici do našeho chovu živého krmného hmyzu a dále tak rozvíjet naši činnost s podporou fondů z Evropské unie. Děkujeme za tuto možnost.

Logo EU, návrat do práce

Zajímavosti ze života Broukárny, 1. díl

Naše hmyzáky balíme na cestu k vám do kartonových krabic, jejichž konstrukci jsme časem vychytali do téměř nerozbitné podoby. Někdy by ale nepomohlo, i kdyby naše krabice byly betonové, jak si můžete prohlédnout na tomto případu zásilky 100 ks malých sarančat 1- 2 cm...
Takováhle věc se naštěstí stává "maximálně dvakrát za deset let"

Změna odesílacích termínů ve svátečním týdnu 25.9. - 1.10.2017
Milí zákazníci,
příští týden ve čtvrtek je státní svátek a to Česká pošta nepracuje. To by se zabaleným hmyzákům na cestě špatně vysvětlovalo, takže tomu musíme přizpůsobit náš běžný režim posílání zásilek. Příští týden tedy budeme odesílat následovně:
  • Pondělí - balíky do ruky, balíky na poštu, balíky EMS
  • Úterý - balíky EMS
  • Pátek - balíky EMS
Děkujeme za vaši přízeň a přejeme odpočinkový sváteční týden.
vaše Broukárna